Finse Villa 6 - 166

EuroParcs De Wiltzangh
Stock

Alsof er een eland spontaan uit het bos komt lopen. Alsof u, wanneer u door het typisch Finse overdekte veranda met sierhekwerk loopt, de sneeuw nog ziet smelten terwijl u snelt naar een ander typisch Fins gebruik: uzelf op heerlijke wijze laten verwarmen. Niet door een sauna, maar in een grote hot tub. Iets waar bewust voor is gekozen omdat we een andere Finse gewoonte, het lichaam laten afkoelen in ijskoud water, wél aan de Finnen willen laten.

Deze Finse Villa straalt namelijk in alles comfort uit: Scandinavische klasse gecombineerd met Nederlandse nuchterheid heeft geleid tot dit topproduct van maar liefst 80 vierkante meter groot. Deze 6-persoons vakantiewoning, die wordt gerealiseerd in een fraaie, natuurlijke groene kleurstelling, is meer dan alleen comfortabel in oppervlaktemeters. Ook qua aankleding maakt de vakantievilla indruk: van de woonkamer tot de slaapkamers en van de badkamer tot de open keuken is luxe het kernwoord dat de inrichting samenvat.

Wellicht vraagt u zich af: waarom vakantiewoningen van Scandinavische snit in Nederland? De reden is dat deze vakantievilla’s direct aan Nationaal Park Dwingelderveld gerealiseerd worden. Dit natuurgebied is niet alleen een mengeling van open landschap en bos, maar ook wordt ook gekenmerkt door grote waterplassen die doen denken aan de beroemde Finse meren. Wie derhalve plaatsneemt op de veranda met een kopje koffie in de hand wordt tot in de diepste ziel geïnspireerd om de wandelschoenen aan te trekken om dit natuurgebied te verkennen.

EuroParcs DeWiltzangh FinseVilla6 17

Kenmerken

Kavelnummer166
Aantal personen6 personen
Aantal slaapkamers3
Natuur

EuroParcs De Wiltzangh

Drenthe
  • Gelegen aan het unieke Dwingelderveld

  • Nabij de hunebedden

  • Ruime kavels