Cube Maximaal 4 - 119

EuroParcs Marina Strandbad
Stock

De Cube Maximaal 4 staat bekend om zijn moderne en strakke design, zowel binnen als buiten. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

europarcs_marina_strandbad_cube_maximaal_outside

Kenmerken

Kavelnummer119
Aantal personen4 personen
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Water
Familie

EuroParcs Marina Strandbad

Gelderland
  • Buitenzwembad en jachthaven

  • Perfecte ligging aan de IJssel

  • Ideale investeringsmogelijkheden