• La cascade - drone visual - header

EuroParcs La Cascade

Namen (België)
USP icon
Omgeving door de groene Belgische Ardennen
USP icon
Divers aanbod aan vakantiewoningen

EuroParcs La Cascade - in de Ardennen

Maak kennis met EuroParcs La Cascade in de Condroz, het meest beboste deel van de Ardennen. Dit dunbevolkte gebied bestaat naast bos uit een golvend landschap met heuvelpieken boven de 400 meter, pittoreske dorpen, grote kastelen, massieve rotspartijen en de rust van akkers, velden en boerderijen.

Het staat bekend als fiets- en wandelwalhalla, maar u kunt ook genieten van heldere waterstromen. EuroParcs La Cascade is gelegen aan de Samson.

  • Fiets- en wandelwalhalla

  • Omgeving met veel burchten en monumenten

  • Vlakbij Namen, Hoei en Dinant

Nieuwbouwproject EuroParcs La Cascade

EuroParcs La Cascade is ons derde vakantiepark in België. Hier worden 177 vakantiewoningen gebouwd, variërend in ontwerp en inrichting.

EuroParcs La Cascade - drone

EuroParcs La Cascade - locatie en omgeving

EuroParcs La Cascade ligt in de Condroz. Het is een gebied met een rijke historie, met bewezen bewoning tot ruim 100.000 jaar geleden. 

Nog altijd is de Condroz een trekpleister, maar nu voor toeristen. Het is een omgeving volop natuur en cultuur en dicht bij de stedelijke voorzieningen van Namen, Hoei en Dinant. De stadscentra bestaat uit vele prachtige monumenten en daarnaast is het heerlijk toeven in de horeca. In Namen en Hoei is er een pretpark te vinden waardoor ook de kinderen aan hun trekken komen.

Op een halfuur afstand van het vakantiepark zijn de grotten van Han te vinden. De reis met de historische tram naar de ingang van de grotten geeft al voorpret, de grotten zelf zorgen voor een wauw-effect bij jong en oud.

Kortom, EuroParcs La Cascade wordt een verblijfsparel omringd door natuur maar tevens een familiepark!

La Cascade - natureLa Cascade surroundings