EuroParcs Veluwemeer view on the water with a lounge set

Investeren

Uw vakantiehuis als beleggingsobject

Bent u op zoek naar een stabiele investering met gegarandeerd rendement? EuroParcs biedt u precies dat! EuroParcs is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor uw investering.

Wij begrijpen als geen ander dat u op zoek bent naar een goede investering zonder risico of zorgen. Daarom heeft EuroParcs exclusieve vakantiehuizen op unieke locaties die worden verhuurd aan vakantiegangers en u een gegarandeerd rendement bieden.

Bekijk alle woningen Afspraak maken

USP icon
5% vast rendement
USP icon
Waardevaste investering
USP icon
Groot aanbod vakantiewoningen

Beleggingseigendom

Met Investment Ownership bieden we een exclusief beleggingsmodel waarmee u veilig kunt beleggen en aantrekkelijke rendementen kunt behalen.

Uw voordelen:

  • 5% gegarandeerd rendement

  • Zorgeloos beleggen

  • Stabiele investering

  • Geen servicekosten

EuroParcs Marina Strandbad Waterlodge 4 interior design inside view
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water

Heeft u nog vragen?

De beslissing om geld te investeren in de vorm van een woning is een grote investering en moet goed doordacht zijn. Daarom staan onze experts op het gebied van vakantiehuizen altijd klaar om je te helpen, op individuele basis.

Vanaf de bezichtiging van de woning tot de zorgvuldige bespreking van het aankoopproces tot de afronding van de aankoop adviseren we je graag en ook na de aankoop staan we voor u klaar. Bij EuroParcs profiteert u van korte communicatiekanalen en meer dan 40 jaar ervaring.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met uw persoonlijke vastgoedexpert!

Afspraak maken