EuroParcs Limburg family in a holiday home

Ervaringen van onze eigenaren

Lees de ervaringsberichten van onze eigenaren

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid, en niets geeft een beter beeld van onze kwaliteit en service dan de persoonlijke ervaringen van onze eigenaren. Lees waarom zij voor een vakantiehuis hebben gekozen en welke unieke ervaringen zij hebben gehad.

Afspraak maken

René Visser: 

"EuroParcs staat bekend als een bedrijf waar je terecht kunt om te investeren in een vakantiewoning om er geld mee te verdienen, maar ik heb een prachtig gekocht op EuroParcs Limburg om andere redenen.  Ik wil namelijk gewoon zelf met mijn familie van de vakantiewoning genieten en het niet verhuren aan derden. Het is een goed besluit geweest, want wij en de kinderen genieten enorm als we op het park zijn."

EuroParcs Limburg Family walk
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Fanneke van der Watering:

"EuroParcs ontzorgt je vanaf de eerste kennismaking in alles, dat is heel prettig. Zo hebben we ook de aankoopadviseur als heel deskundig ervaren. Toen onze vakantiewoning in productie werd genomen, nam de afdeling Aftersales de taken van de aankoopadviseur over. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, waarvoor chapeau! Nu kunnen we regelmatig van ons eigen vakantiehuis genieten en er een aantrekkelijk rendement aan overhouden."

EuroParcs Veluwemeer family terrace summer at the water

Hans & Anne Veltman:

"We hadden wat spaargeld over en wisten niet zeker wat we daarmee moesten doen. Moesten we een gewoon huis kopen of een vakantiehuis? Uiteindelijk besloten we een vakantiehuis te kopen. Daarmee hebben we ons pensioengeld niet helemaal benut zoals de bedoeling was, maar we genieten er wel meer van. EuroParcs heeft ook het vertrouwen gegeven dat het goed zit. We zijn vanaf het begin goed geholpen en nog steeds worden we geheel ontzorgd, zowel in de verhuur als in het klein onderhoud. We hebben over EuroParcs kortom alleen maar lovende woorden."

De Wiedense Meren

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water