EuroParcs Veluwemeer woman with older couple in garden summer

Ontdek nu onze kortingsacties

Alle huidige aanbiedingen in één oogopslag

Tijdelijke speciale aanbiedingen, bijvoorbeeld met hoge kortingen op de aankoopprijs van individuele woningen of gegarandeerde rendementen gedurende vele jaren, worden regelmatig aangeboden door het bedrijf. Op deze pagina bieden we u een overzicht van alle huidige aanbiedingen. Maak hieronder nu kennis met onze speciale aanbiedingen!

Afspraak maken

Onze nieuwbouwprojecten - leer ze nu kennen!

EuroParcs plant en bouwt altijd gloednieuwe vakantieparken volgens de modernste en duurzaamste concepten. De nieuw gebouwde vakantiewoningen van verschillende bouwstijlen en groottes bieden het hoogste wooncomfort. Ze zijn volledig uitgerust en gemeubileerd te koop en hebben bijna altijd een eigen parkeerplaats. In veel gevallen is ook het grondstuk te koop.

Alle vakantieparken van EuroParcs liggen op bijzondere locaties in de natuur, vaak in een nationaal park. Ze bieden ontspanning en rust. Elk vakantiepark heeft bijzondere voordelen, zoals een eigen haven en watersportcentrum of de nabijheid van spannende wintersportgebieden. Aan de Nederlandse kust, genesteld in het Oostenrijkse bergpanorama of aan een rustig bosmeer in Duitsland - ontdek onze diverse nieuwbouwprojecten!

Ontdek nieuwbouwprojecten

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water