• Spaarnwoude - Header - Drone

EuroParcs Spaarnwoude

EuroParcs Spaarnwoude - in de natuur en toch vlakbij Amsterdam

Genieten van stranden, waterplassen en prachtige fiets- en wandelpaden door het bos. Maar tegelijkertijd ervan verzekerd zijn dat u in een kwartier met de auto in Amsterdam bent. EuroParcs Spaarnwoude biedt het beste van natuurbeleving door zijn ligging nabij recreatiegebied Spaarnwoude en de hoofdstad van Nederland met zijn bruisende uitgaansgelegenheden, fraaie musea en prachtige grachtenpanden.

  • Vakantiepark centraal gelegen in Noord-Holland

  • Vlakbij bossen, het strand en grote steden

  • Het vakantiepark heeft een binnenzwembad en wellness

Faciliteiten op EuroParcs Spaarnwoude

Relax in het binnenzwembad of in de wellness

EuroParcs Spaarnwoude - zien en doen

EuroParcs Spaarnwoude staat voor veelzijdigheid, al in de directe omgeving van het park. Niet alleen kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken door de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, maar om de spreekwoordelijke hoek ligt tevens een aansprekende golfbaan van maar liefst 54 holes. Daarmee is dit golfcomplex, Golfbaan Spaarnwoude, de grootste van Europa!

Op loopafstand van EuroParcs Spaarnwoude ligt nog een blikvanger: SnowWorld. Deze indoorskibaan heeft pistes tot 170 meter in lengte, in meerdere moeilijkheidsgraden. Ook zijn er aparte kinderpistes.

Voor wie meer cultuur en historie wil zien dan alleen in ‘de grote stad’: de wereldberoemde Zaanse Schans ligt slechts op twintig minuten rijden van het park. Hier ziet u Nederland in vroegere tijden.

De omgeving biedt ook veel mogelijkheden om leuk te winkelen, in Amsterdam uiteraard, maar ook in Haarlem met zijn fraaie historische binnenstad. Ook Kaasstad Alkmaar is niet ver rijden vanaf EuroParcs Spaarnwoude. Zowel stad als natuurliefhebbers kunnen hun harten ophalen in de omgeving van het vakantiepark.

EuroParcs Spaarnwoude Zaanse Schans surroundingsEuroParcs Spaarnwoude surroundings couple biking nature

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Spaarnwoude

Wandel of fiets door natuurgebied Spaarnwoude of sla een balletje op de golfbaan

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.