• De Biesbosch harbour

EuroParcs De Biesbosch

De Biesbosch - waterknooppunt met veel vakantievoorzieningen

EuroParcs De Biesbosch is gelegen op het waterknooppunt Hollands Diep en Dordtse Kil. Bij het vakantiepark ligt een grote jachthaven, zodat u ook per boot naar uw verblijfsaccommodatie kunt komen. De jachthaven is verder ook ideaal als uitvalsbasis voor de watersporter.

  • Gelegen aan het water

  • Naast het Nationale Park

  • Nabij Dordrecht en Rotterdam

Faciliteiten op EuroParcs De Biesbosch

Plons in ons binnen- of buitenzwembad

EuroParcs De Biesbosch - wat is er te zien en te doen?

EuroParcs De Biesbosch is een attractie op zich dankzij het centrumgebouw en alle faciliteiten en voorzieningen. Dit vakantiepark heeft zowel een buiten- als binnenzwembad, een beautycenter met wellnessvoorzieningen, een multifunctionele sportbaan, een dierenweide en een groot buitenspeelterrein voor kinderen.  Verder is er een groot indoorspeelparadijs, een minimarkt en diverse vormen van horeca: een restaurant met mooi terras, een loungeruimte, een bruin café en een luxe snackbar.

EuroParcs De Biesbosch ligt tegenover Nationaal Park De Hollandsche Biesbosch waar voor diegenen die er wandelend of varend doorheen gaan zich een natuurparadijs ontvouwt. Verder ligt Dordrecht, de oudste stad van Holland, op nog geen tien minuten rijden. Dordrecht biedt een blik op het verleden met het Hof en de Grote Kerk, maar is ook interessant voor winkelliefhebbers. De Dordtse Voorstraat is namelijk de langste winkelstraat van Nederland. Wie meer houdt van een moderne bruisende omgeving kan kiezen voor Rotterdam dat op iets meer dan twintig minuten rijden van het vakantiepark is gelegen.

Wat betreft andere ontspanningsmogelijkheden: attractiepark De Efteling is op maar dertig kilometer van EuroParcs De Biesbosch gesitueerd, GoKart in Dordrecht herbergt een spectaculaire indoorbaan en verder is Skischool Drechtsteden met zijn kunstskibaan een aanrader. Leuk voor jong en ouder is verder Klimpark Fun Forest Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Kinderdijk met zijn vele molens en Glowgolf & Escape Room Capelle aan den IJssel.

EuroParcs De Biesbosch yacht harbourEuroParcs De Biesbosch surroundings biking

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Biesbosch

Geniet van de natuur van Nationaal Park De Biesbosch

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.