• EuroParcs Enkhuizer Strand Impression

EuroParcs Enkhuizer Strand

Noord-Holland (Nederland)
USP icon
Vakantiewoningen met uitzicht over het strand en het IJsselmeer
Aan het water met uitzicht op het strand en omgeven door natuur
USP icon
Waterpret binnen en buiten
Geniet van zonnige stranddagen of bezoek het overdekte zwembad

EuroParcs Enkhuizer Strand

Vakantiepark EuroParcs Enkhuizer Strand ligt in het historische Enkhuizen en zoals de naam al zegt, aan het IJsselmeer en strand. Een geheel nieuw project gaat dit vakantiepark een nieuw leven inblazen. Het vakantiepark is onderverdeeld in drie zones die elk een geheel andere sfeer uitdragen. Zo komt er een Boszone, Waterzone en Strandzone. De in totaal 154 vakantiewoningen die wij gaan realiseren vormen in aanblik en inrichting een verrijking voor de regio. Van deze 154 woningen worden er 32 aan het strand, 44 bij het binnenwater en 78 in het bos gebouwd. EuroParcs Enkhuizer Strand biedt daarmee het beste van drie werelden.

  • Geheel nieuw project met verschillende zones en faciliteiten

  • Direct aan het IJsselmeer

  • Duurzame vakantiewoningen

Vakantiepark EuroParcs Enkhuizer Strand: Nieuw project aan het IJsselmeer

De uitbreiding van EuroParcs Enkhuizer Strand omvat de bouw van 154 nieuwe vakantiewoningen en de ontwikkeling van omliggende openbare parken. Het Mauerpark, het vakantiepark, het oeverpark, de kustboog en het nieuwe centrumgebouw zijn blikvangers.


Enkhuizen Strand - New Beach

Faciliteiten op EuroParcs Enkhuizer Strand

Zoek verkoeling in het IJsselmeer of ontdek de omgeving op de fiets

EuroParcs Enkhuizer Strand - Ligging en omgeving

EuroParcs Enkhuizer Strand ligt direct aan het IJsselmeer en biedt bezoekers zowel een fantastisch uitzicht over het meer als talloze mogelijkheden om actief te zijn op het water.

Hier kunt u leren surfen en kitesurfen, stand-up paddling uitproberen of gewoon ontspannen op het strand en een duik nemen in het koele water.

De stad Enkhuizen ligt op loop- en fietsafstand van het vakantiepark en heeft een prachtige oude binnenstad uit de 17e eeuw. Hier kunt u oude gebouwen en verdedigingswerken bekijken, musea bezoeken en lekker door de straatjes slenteren.

Ook het middeleeuwse kasteel Radboud en de steden Medemblik, Hoorn en Alkmaar zijn dichtbij. De laatste is beroemd om zijn kaasmarkt en typisch Nederlandse huizen en grachten.

Andere excursiebestemmingen in de omgeving zijn de stadsbrouwerij Radboud, het klimbos in Bovenkarspel, Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad en de paardenrace in Enkhuizen, die elk jaar in september plaatsvindt.

Al met al biedt de omgeving van EuroParcs Enkhuizer Strand een bonte verscheidenheid aan interessante excursiebestemmingen en is er voor gasten van het vakantiepark genoeg te ontdekken.

Enkhuizer Strand - Project - DroneEnkhuizer Strand Park Visual beach view

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Enkhuizer Strand

Vlakbij het historische centrum van havenstad Enkhuizen, Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum