Terug
26 november 2023

6 redenen voor een investering bij EuroParcs

Vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Een vakantiehuis biedt vakantiegeluk en betaalt zich financieel terug - ontdek hier meer over de voordelen

De cijfers van EuroParcs zijn indrukwekkend: Meer dan 1.300 medewerkers, 15.000 accommodaties, 180.000 jaarlijkse boekingen met ongeveer 700.000 gasten per jaar en een omzet van 730 miljoen euro alleen al vorig jaar - dit alles maakt een vakantiewoning bij EuroParcs een populaire en winstgevende investering voor investeerders.

Als bedrijf en investeringspartner met meer dan 20 jaar ervaring staat EuroParcs niet alleen voor succes, maar ook voor zekerheid. Dit geeft investeerders veel voordelen wanneer ze een woning kopen bij EuroParcs.

Wilt u ook profiteren van het succes van EuroParcs en uw droomvakantiehuis als investering gebruiken? Wij onthullen de voordelen van uw droomhuis bij EuroParcs:

  1. Vast inkomen en aantrekkelijk rendement

  2. Nederland is erg populair

  3. Het zorgeloze totaalpakket van EuroParcs

  4. Exclusief advies

  5. Van gedeeltelijk zelf bewonen tot volledig verhuren

  6. Verscheidenheid aan huizen op toplocaties

Vast inkomen en aantrekkelijk rendement

Gezien de huidige inflatie en internationale crises zijn slechts enkele beleggingsvormen nog de moeite waard. Beleggers behalen momenteel het beste rendement met aandelen of een (vakantie)woning als kapitaalbelegging. Beleggen in aandelen is echter tijdrovend en niet zonder risico. Een vakantiewoning bij EuroParcs is een stabiele en lucratieve vorm van beleggen. Het levert rendement op, zelfs zonder kennis van de aandelenmarkt, en beschermt uw geld dat is geïnvesteerd in materiële activa tegen inflatie.

Waarnemingen van toerismedeskundigen tonen aan dat de vakantie-industrie stabiel is gebleven, zelfs in jaren van moeilijke economische omstandigheden - en zelfs tijdens de pandemie van het coronavirus. Tenslotte heeft iedereen behoefte aan ontspanning, zelfs of juist vooral in moeilijke tijden. De trend van de afgelopen jaren naar vakanties dicht bij huis zet door. Veel Nederlanders verkiezen een vakantie in eigen land boven een lange vliegreis. Ook voor Belgen en Duitsers is Nederland een zeer populaire bestemming. Steeds meer mensen zijn op zoek naar klimaatvriendelijke lokale bestemmingen.

De hoge bezettingsgraad van onze Nederlandse vakantieparken resulteert in een goed en gegarandeerd rendement voor EuroParcs eigenaren. Kunt u dus geld verdienen met een vakantiewoning? Ja, een vakantiewoning bij EuroParcs is een veilige investering voor vandaag, morgen en de komende jaren.

EuroParcs IJsselmeer Wellness Holiday Homes by the waterEuroParcs Aan de Maas holiday home with flowers in garden

Nederland is erg populair

Het feit dat de Nederlandse markt voor vakantiehuizen voortdurend groeit, is ook een indicatie voor de beslissing om een vakantiehuis in Nederland te kopen. De aantoonbaar hoge vraag naar vakantiehuizen daar zorgt al jaren voor een aantrekkelijke waardestijging van vakantiehuizen. Samen met EuroParcs kunt u profiteren van deze waardestijging.

EuroParcs Ruinen Windmill in Drenthe

Het allround zorgeloos arrangement van EuroParcs

Onze belofte aan u: Bij EuroParcs hoef je als koper nauwelijks tijd te investeren. Van aankoopadvies tot zorgeloos beheer en onderhoud van de vakantiewoning tot parkmanagement en verhuurmanagement, alles wordt geregeld door vakantieparkprofessionals van EuroParcs.

Je hoeft je geen zorgen te maken over tuinonderhoud, tijdrovende boekingsprocessen of het schoonmaken van je vakantiewoning. Op al deze gebieden kun je vertrouwen op EuroParcs - dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring als succesvolle vakantieparkexploitant.

About

Lees meer over onze allround service

Wil je precies weten wat onze allround zorgeloze service inhoudt? Onze vastgoedexperts beantwoorden graag al je vragen - gratis en vrijblijvend.

Bel nu

Exclusief advies

We weten dat de beslissing om te investeren in een woning een grote investering is en zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom staat een van onze financiële experts en experts op het gebied van vakantiehuizen altijd voor u klaar - en op individuele basis. Van het bezichtigen van het park tot het zorgvuldig bespreken van het aankoopproces tot de voltooiing, we adviseren je graag - en we blijven er ook na de aankoop voor u.

Potentiële kopers hebben veel vragen, vooral voordat ze tot aankoop overgaan: Moet het een nieuwbouwhuis worden of een bestaand huis? Wilt u een vakantiewoning met gekochte of gepachte grond? Samen met EuroParcs vindt u antwoorden op al uw vragen. Bij EuroParcs profiteert u van korte communicatiekanalen en onze exclusieve persoonlijke service.

consultation contract conversation selling holiday gome

Van gedeeltelijke bewoning tot volledige verhuur

De keuze is aan u: bepaal zelf welke van onze EuroParcs contractvormen het beste bij u past:

Verschillende opties voor gedeeltelijke bewoning: dit is een goede combinatie van bewoning door de eigenaar en rendement op investering - afhankelijk van hoeveel tijd u zelf in uw vakantiehuis wilt doorbrengen.

Volledige verhuur: met dit contractmodel brengt u zelf geen tijd door in het vakantiehuis, maar verdient u wel het hoogste rendement.

Lees meer over onze verschillende contracttypes op onze investeringspagina.

EuroParcs Restervallei couple on sofa reading brochures

Verschillende huizen op toplocaties

Onze vakantieparken liggen in topvakantiegebieden in Nederland, België, Oostenrijk, Luxemburg en Duitsland. De vakantiehuizen liggen midden in de natuur en veel van onze locaties liggen zelfs in een nationaal park. In Nederland hebben bijna alle parken direct toegang tot water.

U kunt zich verheugen op ons gevarieerde portfolio met een grote keuze aan exclusieve vakantiehuistypes: Van familievilla's tot moderne lodges, gezellige chalets, tiny houses of boomhutten - EuroParcs biedt voor elke smaak de juiste vakantiewoning.

EuroParcs Aan de Maas holiday home house at beachHoliday homes EuroParcs Koningshof

Hebben we uw interesse gewekt?

Onze vastgoedexperts adviseren u graag. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek en ontvang gratis, vrijblijvende en individuele informatie over uw investeringsmogelijkheden bij EuroParcs.

Afspraak maken