Terug
04 december 2023

Vakantiehuizen te koop vlakbij Duitse grens

EuroParcs Limburg autumn

Vakantiehuizen dichtbij de Duitse grens

Bent u op zoek naar een vakantiehuis dicht bij de Duitse grens in Nederland? Ontdek dan nu onze woningen in de Nederlandse provincie Limburg - op een steenworp afstand van Duitsland én België. Ontdek onze parken en ontdek veelbelovende rendementen als u besluit om een vakantiewoning te kopen en te verhuren.

1. Puur natuur bij EuroParcs Maasduinen

2. Zandstrand & natuurzwembad bij EuroParcs Brunssummerheide

Puur natuur bij EuroParcs Maasduinen

EuroParcs Maasduinen ligt in Noord-Limburg tussen glooiende heuvels en wordt omringd door een schilderachtig bos dat de grens vormt tussen Duitsland en Nederland. Er zijn drie prachtige natuurgebieden in de buurt: Nationaal Park De Maasduinen, De Peel en de prachtige Maasvallei. Een perfect uitgangspunt voor eindeloze wandelingen, fiets- en kanotochten door de natuur - en een perfecte locatie voor het kopen van een vakantiehuis.

EuroParcs Maasduinen - MSD349 3

Zandstrand & natuurbad bij EuroParcs Brunssummerheide

EuroParcs Brunssummerheide ligt in Zuid-Limburg en is vooral in de zomermaanden indrukwekkend met de natuurlijke zwemvijver Zeekoelen en het bijbehorende zandstrand. Het park is ook populair bij vakantiegasten in de herfst- en wintermaanden, want de ligging in het drielandenpunt van Duitsland, Nederland en België maakt het een perfect uitgangspunt voor uitstapjes in de regio - niet ver van het vakantiepark liggen de voormalige industriestad Luik, de keizerstad Aken en Maastricht, de oudste stad van Nederland.

EuroParcs-Brunssummerheide (5)