Second Home Fair

Second Home Beurs

Second Home Beurs

Niet alleen informatief, maar vooral ook fris, uitbundig en sprankelend. Of sterker nog, wij presenteren er een businesstand waar klasse en mooie beursaanbiedingen naadloos in elkaar overlopen! De Second Home Beurs, die in het voorjaar en najaar in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, ademt in alles de totale vakantiebeleving uit die EuroParcs voorstaat.

Verrasen en verwonderen op de vertrouwde EuroParcs-wijze

Met aansprekende vakantiewoningen die realtime op ware grootte en in virtual reality worden getoond tegen scherpe prijzen. 

‘Sprookjes’ worden daarbij waarheid, want niet alleen tonen wij er onze nieuwste aanwinst maar ook nog eens tegen scherpe beursprijzen. Als klap op de vuurpijl onderscheidt Euroarcs zich doordat het vaak ook mogelijk is de grond bij de vakantiewoning te kopen. Dat wil zeggen: voor de binnenlandse projecten. Bij een vakantiewoning in het buitenland ligt de aankoop van de grond vaak lastiger. 

De Second Home Beurs onderscheidt zich ook doordat vaak direct een aankoopadviseur tijd voor u heeft om u te informeren. U hoeft kortom geen afspraak vooraf te maken, al adviseren wij dat wel zodat hij of zij zich op uw komst kan voorbereiden. Als u bijvoorbeeld in een mail vooraf aangeeft welke regio u voorkeur heeft, kan de aankoopadviseur daarop voorsorteren.

De wijze waarop EuroParcs zich presenteert onderstreept het feit dat wij zeer veel ervaring hebben in de ontwikkeling en het beheer van vakantieparken en –woningen. Ervaar zelf onze expertise door onze stand tijdens de komende Second Home Beurs te bezoeken!

Second Home Fair Consult

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water