Interior living room kitchen chic

EuroParcs interieurs – chique, modern of industrieel?

Kies het interieur van uw voorkeur

Wilt u een vakantiehuis kopen en er meteen intrekken? De vakantiehuizen van EuroParcs zijn volledig gemeubileerd en ingericht. Dit zorgt ervoor dat u vanaf het begin alles heeft wat u nodig heeft voor uw vakantie.

Als u een vakantiehuis van EuroParcs koopt, heeft u meestal de keuze uit drie verschillende interieurstijlen: Chique, Modern en Industrieel. Wat ze allemaal gemeen hebben is aandacht voor detail en het exclusieve gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Zodra u het koopcontract voor uw nieuwe vakantiehuis hebt getekend, ontvangt u gedetailleerde informatie over de inrichtingsopties om u te helpen uw favoriete interieur te kiezen.

Krijg hier een eerste indruk van de drie EuroParcs interieurs. Wat zou u kiezen?

Bekijk alle woningen Afspraak maken

Chique

Bent u op zoek naar tijdloze elegantie? Dan zijn de chique interieurs misschien iets voor u. Deze interieurstijl straalt een zekere aanwezigheid uit zonder al te overheersend te zijn en straalt klasse uit - uw gasten zullen dit meteen merken aan de vele kleine details. En dit is precies wat de populaire interieurstijl chic definieert: subtiele kleuren en hoogwaardige materialen, gecombineerd met oog voor detail.

De zorgvuldigheid die hier - en natuurlijk ook bij de andere inrichtingsstijlen van EuroParcs - aan de dag wordt gelegd, blijkt niet alleen uit de keuze van de materialen, maar ook uit hun robuustheid. Natuurlijk wordt er ook veel waarde gehecht aan de uitrusting, wat bijvoorbeeld terug te zien is in de keukenaccessoires.

Interior side table chicinterior moodboard chic

Modern

Bent u geen type voor een extravagante inrichting? Dan raden we u de moderne interieurs aan. Deze inrichtingsstijl wordt gekenmerkt door een heldere, eenvoudige uitstraling waarin moderne meubels worden geaccentueerd door wit en lichte kleuren.

Deze inrichtingsstijl maakt ook smaakvolle toegankelijkheid mogelijk: vakantiewoningen met een modern interieur geven dus een thuisgevoel aan zoveel mogelijk soorten gasten.

Interior living room moderninterior moodboard modern

Industrieel

Wilt u uw huis op een unieke manier inrichten? Dan zult u dol zijn op het industriële interieur! Rustiek en creatief - dat zijn de twee sleutelwoorden die dit interieur perfect omschrijven. Het is opvallend en ongewoon zonder in te boeten aan comfort en gezelligheid. De aparte, ruige look wordt versterkt door industriële elementen zoals ijzeren lampen en donkere huizen.

Vooral het keukenontwerp is zowel sierlijk als geraffineerd: de houtlook en het grove lijnenpatroon vormen de krachtige achtergrond voor een keuken die luxueus is uitgerust met een verscheidenheid aan keukenaccessoires.

Interior living room cabinet shelf industrialinterior moodboard industrial

Impressies van EuroParcs Interieus