EuroParcs Aan de Maas holiday home house at beach

Het buy-to-let model

Uw betrouwbare partner voor het buy-to-let model

Volgens experts zal de vraag naar vakantiehuizen de komende jaren hoog blijven en waarschijnlijk zelfs toenemen. Wilt u investeren in een vakantiewoning en tegelijkertijd zelf af en toe de woning gebruiken?

EuroParcs heeft een aantrekkelijk aanbod voor u: u kunt bijvoorbeeld een van onze aantrekkelijke vakantiehuizen op de mooiste locaties in Nederland kopen en deze vervolgens verhuren aan toeristen. Als ervaren experts zorgen wij voor de rendabele verhuur van uw woning, maar u blijft eigenaar en kunt de woning deels zelf gebruiken.

Afspraak maken

Hoe het buy-to-let model werkt

Het buy-to-let model, ook bekend als het part-let concept, combineert het verhuren van het vakantiehuis met eigen gebruik. Hierdoor kunt u af en toe genieten van uw vakantie in uw eigen vakantiewoning. De rest van de tijd verhuurt EuroParcs uw vakantiehuis: het financiert zichzelf.

Wij staan u bij als ervaren experts en zoeken samen met u naar de juiste balans. Neem gerust contact met ons op om de juiste afspraken te maken!

De voordelen van het buy-to-let model

U profiteert van deze voordelen als u kiest voor een buy-to-let model van EuroParcs:

  1. EuroParcs neemt de verhuur van uw woning over.

  2. De rest van de tijd kunt u de vakantiewoning zelf gebruiken.

  3. Op deze manier financiert uw vakantiewoning zichzelf.

  4. U profiteert van een crisisbestendige investering.

Wilt u meer weten over het buy-to-let model van EuroParcs? Dan horen we graag van u per e-mail of telefonisch: 0880708000.

EuroParcs Poort van Amsterdam Holiday Park The Netherlands Water Sea Wind Mills Accommodations Bungalowssales person appointment with customers information broschure
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.