Terug
07 augustus 2023

Start verkoop EuroParcs Cadzand

EuroParcs Cadzand accommodations

Start verkoop op EuroParcs Cadzand

Wilt u aan het strand verblijven? Wilt u daarnaast genieten in een niet te drukke omgeving? Wilt u niet zelf op een dergelijke locatie vakantie vieren, maar voldoen deze criteria wel aan uw voorwaarden om erin te investeren uit het rendementsoogpunt? Dan is EuroParcs Cadzand het antwoord op uw investerings- en/of verblijfswensen. Cadzand en omgeving staat bekend om zijn rust en natuur. Er is bijna geen bebouwing met als gevolg niet alleen brede stranden en mooie duingebieden, maar ook prachtige getijdegebieden, bossen en andere natuurgebieden.

Ontdek de Duinlodges en Duinvilla's

De verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Cadzand in de gelijknamige badplaats begint op vrijdag 1 juli. Het gaat om 40 6-persoons Duinlodges en 20 acht- tot tien-persoonsverblijfsaccommodaties van het type Duinvilla die qua design aansluiten bij de bijzondere omgeving.

EuroParcs Cadzand ligt op loopafstand van het strand en dat, het gevoel van strand, zon en zee, stralen de vakantiewoningen ook uit dankzij het luchtige houtlook-aanzicht aan de buitenzijde. De Duinvilla’s hebben daarnaast, door hun gedeeltelijke stenen afwerking, ook een extra robuust karakter. Blikvanger bij alle modellen is het overdekte terras. Het model met vijf slaapkamers onderscheidt zich ook nog anderszins: elk van deze ruimte heeft en suite een luxe badkamer met toilet!

europarcs_cadzand