Terug
11 oktober 2023

EuroParcs evenement in Biggesee trekt veel potentiële kopers aan

EuroParcs Biggesee Rendering overview holiday park

Attendorn, 11 oktober 2023

Groot succes: EuroParcs evenement in Biggesee trekt veel potentiële kopers

  • 200 potentiële kopers bezochten het EuroParcs-evenement in Biggesee

  • Ongeveer 70 procent van de vakantiehuizen verkocht na het evenement

  • Bezoekers onder de indruk van de kwaliteit en inrichting van de vakantiehuizen

Attendorn, 11 oktober 2023: Ongeveer 200 potentiële kopers bezochten EuroParcs Biggesee in het kader van een informatie-evenement van 6 tot 8 oktober. Zij gingen in op de uitnodiging van EuroParcs Duitsland om de vakantiewoningen te bekijken en individueel advies te krijgen over investeringsmogelijkheden. Twee showwoningen in de eerste bouwfase van het park waren te bezichtigen tijdens het evenement.

"Het evenement op de Biggesee was in meerdere opzichten een groot succes voor ons! Niet alleen hebben we bezoekers kunnen overtuigen van de kwaliteit en de kenmerken van onze vakantiehuizen, maar we hebben ook de verkoop van de woningen in de eerste bouwfase kunnen stimuleren. Na het weekend is nu ongeveer 70 procent van de vakantiehuizen verkocht," zegt Stefan Thurau, Managing Director van EuroParcs Biggesee.

De eerste bouwfase met 47 woningen wordt naar verwachting in de eerste helft van 2024 afgerond, zodat gasten vanaf april 2024 hun vakantie kunnen doorbrengen bij EuroParcs Biggesee. Op dit moment is nog 30 procent van de vakantiewoningen beschikbaar voor verkoop. Geïnteresseerde kopers zijn welkom voor een afspraak voor meer informatie.

EuroParcs Biggesee panoramic lake drone shotsales person appointment with customers information broschure