In aanbouw

Nieuw Project EuroParcs La Cascade

USP icon
Omgeving door de groene Belgische Ardennen
USP icon
Divers aanbod aan vakantiewoningen
USP icon
De perfecte investering voor cultuur- en natuurliefhebbers

Nieuw park in de verkoop: EuroParcs La Cascade

EuroParcs gaat een derde vakantiepark in België ontwikkelen: na EuroParcs Zilverstrand en EuroParcs Hoge Kempen wordt naar verwachting in de loop van 2024 EuroParcs La Cascade in de Belgische Ardennen geopend. Op deze eerste EuroParcs-locatie in Franstalig België, gelegen op korte afstand van Namen, worden 177 vakantiewoningen gerealiseerd. Het park wordt verrijkt met een grote variëteit qua verblijfsaccommodaties, zowel qua design als inrichting.

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Waarom kopen op EuroParcs la Cascade?

  • Midden in de Ardennen wat het een wandel en fietswalhalla maakt;

  • Bijzonder mooie ligging nabij de stedelijke parels Namen, Hoei en Dinant;

  • De omgeving springt er cultuur-historisch uit, maar er is ook veel vermaak voor kinderen.

La cascade - drone visual - header
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de vakantiehuizen

EuroParcs La Cascade - overview

Benieuwd naar ons volledige aanbod? (1)

Tussen onze vakantiewoningen vindt u vast uw droomhuis.

Bekijk alle vakantiewoningen

Ligging

Europarcs La Cascade ligt in het pittoreske Faulx-les-Tombes dat pakweg 1000 inwoners telt. Het maakt deel uit van de gemeente Gesves met de gelijknamige stadje dat iets meer dan 7.000 inwoners heeft en deel uitmaakt van de Belgische provincie Namen. Het gebied staat bekend om zijn bosrijke heuvels, Gesves zelf ligt op een hoogte van 266 meter. Deze regio in de Belgische Ardennen is dunbevolkt en staat derhalve bekend om zijn vele natuur waaronder ook waterlopen. Het vakantiepark in wording ligt in het hart van de groene Samson-vallei, direct aan deze rivier en ook direct aan een kleine waterval waaraan het vakantiepark ook zijn naam ontleent. De regio geniet een wandel- en ook fietswalhalla te zijn: zo ligt de Muur van Hoei, bekende scherprechter van de wielerklassieker Waalse Pijl, op een klein half uur van het park.

Verder is Namen, de hoofdstad van Wallonië, op slechts iets meer dan tien minuten gesitueerd. Europarcs La Cascade ligt kortom midden in de natuur, maar stedelijke voorzieningen zijn op korte afstand. Zo ligt Dinant op een half uur rijafstand met de auto.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

La Cascade - nature

Een eerste indruk krijgen

Over het nieuwbouwproject

Ontdek EuroParcs La Cascade

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water