Verkoop gestart

Nieuw Project EuroParcs Pressegger See

USP icon
Vakantiebestemming in zomer en winter
USP icon
Wellness dankzij whirlpool en sauna
USP icon
Karinthië is populair

Uw vakantiehuis bij EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See in Oostenrijks Karinthië wordt vanwege continue grote belangstelling uitgebreid met 34 vakantiewoningen. Het gaat om zeven 6-persoons verblijfsaccommodaties van het type Adria, twee 2-persoons recreatieobjecten van het type Lodge Edelweiß, zeven 4-persoons Wellness-woningen, 14 6-persoons Wellness-woningen en vier 8-persoons Wellness-woningen.

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze adviseurs. Wij helpen u graag!

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Een investering die de moeite waard is

EuroParcs Pressegger See springt er ten eerste uit door de ligging: vlak bij het gelijknamige meer en nabij het skigebied Nassfeld en de Weissensee.

Het park integreert prachtig in de omgeving, met vakantieverblijven die qua uiterlijk en stijl perfect passen bij de bergen, bossen en wateren. U heeft de kans hier ook van te genieten, vooral ook omdat het park, naast de oorspronkelijke 230 vakantieverblijven, momenteel uitbreidt met enkele tientallen nieuwe accommodaties. De uitbreiding omvat 34 vakantieverblijven, inclusief vier-, zes- en achtpersoons Wellnesswoningen met sauna en hottub. Bij de zes- en achtpersoons accommodaties bevindt de hottub zich onder een overdekt terras voor heerlijk samen genieten.

De accommodaties zijn doordrenkt met subtiele verwijzingen naar de kenmerkende eigenschappen van het betoverende Karinthië. Tegelijkertijd fungeren de bestaande receptie en horecavoorzieningen als het bruisende hart van het park.

EuroParcs Pressegger See holiday homes drone areal viewEuroParcs Pressegger See holiday homes in the nature drone shot
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uitgelichte accommodaties

EuroParcs Pressegger See holiday home in the nature

Bekijk alle

Bekijk alle vakantiehuizen in het EuroParcs Pressegger See Parkuitbreiding.

Bekijk alle vakantiehuizen

34 nieuwe vakantiewoningen op EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See biedt het beste van meerdere werelden: ruim 100 kilometer aan skipistes in de winter en de Weissensee, beroemd vanwege de Alternatieve Elfstedentocht, ligt nabij. De ligging in Karinthië, nabij Italië, staat tegelijkertijd in de zomer garant voor heerlijk zwemmen in de Pressegger See en fantastische fiets- en wandeltochten. De bergen die het park omringen en de pittoreske dorpen en stadjes staan symbool voor een perfecte vakantie en dat zich vertaalt naar uw investeerdersperspectief.

Elk van de nieuwe woningtypen die worden gerealiseerd op EuroParcs Pressegger See is verrijkt met veel comfort. De Welness-woningen hebben alle een sauna en een hot tub. Bij de 6- en 8-persoons accommodaties staat de hot tub onder een overdekt terras. Ook de Adria’s zijn voorzien van een hot tub, terwijl de Lodge Edelweiß, onder meer door de luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en hangend toilet, in alles romantiek uitstraalt.

EuroParcs Pressegger See holiday home in the nature

Ontdek het nieuwbouwproject

Over het Parkuitbreiding

Ontdek EuroParcs Pressegger See

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water