Tiny House 2 - 302

EuroParcs Kohnenhof
Lot

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 2-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’  wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de vide waar de slaapkamer zich bevindt en ook de badkamer is direct aan de living gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

EuroParcs Kohnenhof - Tiny House 2 - Living

Kenmerken

Kavelnummer302
Aantal personen2 personen
Aantal slaapkamers1
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Familie
Water

EuroParcs Kohnenhof

Clervaux
  • Aan rivier de Our

  • Nabij natuurregio Mullerthal

  • Kleinschalig vakantiepark