Lumiere 10 - 137

EuroParcs Aan de Maas
Stock

Deze vakantiewoning is het ideale verblijf voor grote groepen en straalt veel verblijfsgemak uit. Dit type beschikt namelijk over 5 slaapkamers en 4 badkamers, waardoor u nooit lang hoeft te wachten voor een verfrissende douche.

De woonkamer met grote eettafel en open keuken heeft alles wat een groot gezelschap nodig heeft. Denk hierbij aan een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak. Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar 1 slaapkamer en badkamer gesitueerd zijn. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

Deze vakantiewoning onderscheidt zich echter ook anderszins. Een blikvanger is namelijk ook de grote tuin met terras waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Omdat dit type verder voldoet aan alle duurzaamheidseisen anno nu, zoals de toepassing van duurzaamheidsarme materialen,100 procent isolatie en dubbele beglazing, is deze recreatiewoning ook in de wintermaanden altijd lekker warm. Zowel in de letterlijke als in de figuurlijke betekenis welteverstaan!

europarcs-aan-de-maas-lumiere-10-137 (3)

Kenmerken

Kavelnummer137
Aantal personen10 personen
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers4
Woonruimte
150 M2
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Water

EuroParcs Aan de Maas

Gelderland
  • Gelegen aan het water

  • Dichtbij Den Bosch en De Efteling

  • Volop watersportmogelijkheden