L-Cube 4 - 124

EuroParcs Buitenhuizen
Resale

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’, versterkend voor het vakantiegevoel.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnenstapt. De royale living met open keuken biedt alle nodige voorzieningen. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

Buitenhuizen L-Cube122 BHZ122 1

Kenmerken

Kavelnummer124
Aantal personen4 personen
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stad

EuroParcs Buitenhuizen

Noord-Holland
  • Dichtbij de natuur en het strand

  • Amsterdam en Haarlem om de hoek

  • Verschillend aanbod van chalets en Tiny Houses