• EuroParcs Wörthersee woman at the lake Wörthersee

EuroParcs Wörthersee

EuroParcs Wörthersee, het Saint-Tropez van Oostenrijk

In het zonnige zuiden van Oostenrijk, op een kleine loopafstand van de helderblauwe Wörthersee, ligt EuroParcs Wörthersee. Het mediterrane klimaat, warme water en de adembenemend mooie natuur maken dit dé vakantiebestemming in Karinthië. In de zomer kun je hier prachtig kamperen, eindeloze bergwandelingen maken en tot rust komen aan het meer. Vanuit het vakantiepark bezoek je gemakkelijk bruisende plaatsen rondom de Wörthersee, maar ook het kleurrijke Villach en de Karinthische hoofdstad Klagenfurt.

  • Mediterrane sferen

  • Vakantiepark gelegen aan de Wörthersee

  • Zowel 's winters als 's zomers genoeg te doen

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Faciliteiten op EuroParcs Wörthersee

Genieten op de privésteiger aan het water met terras en ligbedden

Meer over EuroParcs Wörthersee

Van goed onderhouden campingplaatsen tot knusse appartementen, op het vakantiepark zijn diverse verblijfsmogelijkheden. Op een kleine 5 minuten loopafstand sta je al aan de oevers van de Wörthersee, waar je heerlijk ontspant bij de zwemsteiger van het vakantiepark. Vanuit de oase van rust aan de Wörthersee begeef je je snel in levendige steden. Zowel Villach met zijn kleurrijke architectuur als de Karinthische hoofdstad Klagenfurt zijn binnen een halfuurtje met de auto te bereiken. Dat Villach sterk is beïnvloed door de Italiaanse cultuur, voel je aan de sfeer, proef je in de keuken en zie je aan de in pasteltinten geschilderde bouwwerken. Aan terrassen, restaurants en winkels ontbreekt het je in de historische binnenstad niet. Het centrum van Klagenfurt leent zich perfect voor een dagje shoppen of een bezoek aan een museum of galerij.

Drone photo WörtherseeEuroParcs Wörthersee lake water dog

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Wörthersee

Bezoek Klagenfurt of Villach of maak een fietstocht door de bergen