EuroParcs Aan de Maas holiday home house at beach

Koop een vakantiehuis aan het strand

Vakantiehuis aan het strand te koop

Droom je van een vakantiehuis aan het strand? Ontdek dan nu de exclusieve vakantiehuizen van EuroParcs!

Beleef onvergetelijke vakanties en creëer je eigen persoonlijke schuilplaats aan zee - met je eigen vakantiehuis aan het strand in Nederland. Het kopen van zo'n vakantiehuis biedt niet alleen de mogelijkheid voor een ontspannen gezinsvakantie aan het strand, maar is ook een aantrekkelijke kapitaalinvestering.

Afspraak maken

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Koop een vakantiehuis aan het strand: Groot aanbod in Nederland

Met zijn charmante kustlandschap en pittoreske duinen is Nederland een van de populairste bestemmingen om te investeren in een vakantiehuis aan het strand. De verscheidenheid aan badplaatsen van Cadzand tot Noordwijk biedt voor elke smaak de juiste ambiance. De goede infrastructuur, gastvrije sfeer en nabijheid van culturele hoogtepunten maken Nederland de perfecte locatie voor uw vakantiehuis aan het strand.

Wij bieden vakantiehuizen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland van waaruit je zo op het strand staat. Geniet van zwoele zomeravonden op je terras, voel het fijne zand tussen je tenen en luister naar het rustgevende geluid van de golven.

Investeren in de toekomst: een vakantiehuis aan het strand als beleggingsobject

Naast de persoonlijke voordelen biedt het kopen van een vakantiehuis aan het strand in Nederland ook financiële voordelen. De groeiende populariteit van strandvakanties en de grote vraag naar vakantiehuizen aan het water maken uw strandhuis een lonende investering. Verhuur het als je het zelf niet gebruikt en profiteer van aantrekkelijke rendementen.

Enkhuizen Strand - New BeachEuroParcs Aan de Maas drone holiday park water beach

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water