EuroParcs Zilverstrand belgium holiday houses at the water

Vakantiehuis kopen in het buitenland

Wilt u een vakantiehuis kopen in het buitenland?

Als vakantiehuis of als investering: bij EuroParcs bieden we u een ruim aanbod vakantiehuizen en vakantieappartementen te koop aan. Met vele prachtige locaties in Nederland, Oostenrijk, België, Luxemburg en toekomstige bestemmingen in Europa vind u ongetwijfeld het perfecte vakantiepark om een vakantiehuis in het buitenland te kopen. Wilt u een vakantiewoning kopen in het buitenland om een lonende investering te doen? Ook daarvoor zijn onze vakantiewoningen ideaal. Onze ervaren medewerkers laten u graag onze rendementsmogelijkheden zien.

Afspraak maken

Wilt u investeren in een vakantiehuis in het buitenland?

Koop een vakantiehuis in het buitenland bij EuroParcs. Ons aanbod varieert van gezellige Tiny Houses tot luxe vakantievilla's. Al onze vakantieparken liggen op toplocaties en bieden uitstekende mogelijkheden voor investeerders. Ons vastgoedaanbod omvat ook hoogwaardige vakantieappartementen.

Bij EuroParcs staat uw investering centraal! U profifeert van de zorgeloze dienstverlening. EuroParcs zorgt voor al het onderhoud en de marketing bij het verhuren van uw vakantiewoning aan andere vakantiegasten. Neem gerust contact met ons op - als experts op het gebied van een vakantiehuis kopen, adviseren wij u graag over de gebruiksmogelijkheden van uw vakantiehuis!

EuroParcs Ossiacher See rendering Edelweiss summerEuroParcs La Cascade - Tiny House
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Voordelen van het kopen van een vakantiehuis in het buitenland bij EuroParcs

Droomt u van een eigen vakantiehuis in het buitenland, maar maakt u zich zorgen over de veiligheid, het onderhoud en de verhuur van uw vakantiehuis? Bij EuroParcs bent u zorgeloos, want wij regelen het allemaal voor u. U hoeft zich nooit zorgen te maken om lastige huurders, schoonmaak of klein onderhoud.

Andere praktische zaken die belangrijk zijn om te weten als u een vakantiehuis in het buitenland koopt, zijn het afsluiten van een hypotheek, huurvoorwaarden en de rechten op het terrein waarop het vakantiehuis staat. Als u uw vakantiehuis bij ons koopt, organiseert EuroParcs de verhuur tot in de puntjes.

We brengen u ook in contact met lokale financiële experts met wie EuroParcs zaken doet, zodat u in goede handen bent als het gaat om je hypotheek, belastingen en verzekeringen. Hetzelfde geldt voor notariële taken. Natuurlijk wordt u ook in detail uitgelegd welke rechten en plichten u hebt als investeerder en of er aanvullende regels gelden als u de vakantiewoning zelf een deel van het jaar gebruikt.

EuroParcs Restervallei couple on sofa reading brochures

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water