EuroParcs Pressegger See holiday homes drone areal view

Vakantiehuis kopen in de natuur

Koop uw eigen vakantiehuis midden in de prachtige natuur

Bij EuroParcs is er een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen te koop in de natuur, omgeven door adembenemende landschappen. De toplocaties in onze vakantieparken trekken bezoekers aan als ontspannen toevluchtsoord met hun brede aanbod aan aantrekkelijke outdooractiviteiten.

Tegelijkertijd bieden onze vakantiehuizen winstgevende investeringsmogelijkheden voor de lange termijn. Hebben we uw interesse gewekt? Ontdek dan nu onze vakantieparken, die bijzonder populair zijn bij natuurliefhebbers.

Afspraak maken Bekijk alle vakantiehuizen

Investeer in een vakantiehuis in de mooiste omgeving

Waarom een vakantiehuis in de natuur kopen? Omdat u nergens anders beter kunt ontspannen en onthaasten. Bij het selecteren van de locatie van onze vakantieparken letten we vooral op een idyllische omgeving die ontspanning en activiteiten biedt voor elke smaak.

Maar EuroParcs biedt u nog meer speciale voordelen bij het kopen van een vakantiehuis: U verblijft niet zelf in uw vakantiehuis in de natuur, maar uw vakantiewoning wordt verhuurd aan andere vakantiegasten. U hoeft u nergens zorgen over te maken, want het onderhoud en de marketing worden volledig verzorgd door EuroParcs en u profiteert volledig van het rendement van de investering.

EuroParcs Hooge Veluwe Tiny Houseseuroparcs-de-wije-werelt-forest-veluwe
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een vakantiehuis direct aan het nationale park

Veel van de EuroParcs vakantieparken liggen direct naast of in de directe omgeving van één of meerdere nationale parken. De vakantiehuizen van EuroParcs Maasduinen liggen tussen glooiende heuvels in Noord-Limburg. Drie prachtige natuurgebieden in de directe omgeving maken verschillende vrijetijdsactiviteiten mogelijk. Alles is mogelijk, van kanotochten over de Maas tot wandelingen door het groene heuvellandschap en uitgebreide fietstochten door het Duits-Nederlandse grensgebied.

Door de nabijheid van Duitsland is het vakantiepark ook ideaal voor langere weekenden of een korte vakantie. De steden Venlo en Roermond zijn vanaf het vakantiepark snel te bereiken en nodigen uit tot slenteren en vertoeven met hun winkels, restaurants en cafés. Klimliefhebbers kunnen zich uitleven op verschillende parcoursen in het "Fun Forest", terwijl dierenliefhebbers de GaiaZoo in Kerkrade zullen waarderen.

Of ontdek de vakantieparken EuroParcs Ruinen en EuroParcs De Wiltzangh in de provincie Drenthe in Nederland. Wat maakt de parken bijzonder? De gezellige vakantieaccommodaties en grote woningen zijn omgeven door bossen en een indrukwekkend landschap. Daarnaast is er de directe nabijheid van het Nationaal Park Dwingelderveld.

EuroParcs Ruinen Windmill in DrentheEuroParcs Ruinen holiday home

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 20 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • 56 parken in 5 landen

  • 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water