• EuroParcs Zilverstrand

EuroParcs Zilverstrand

Antwerpen (België)

EuroParcs Zilverstrand - Vlaamse klasse in De Lage Kempen

EuroParcs Zilverstrand staat voor goud als het gaat om natuurbeleving. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied De Lage Kempen en naast het in Vlaanderen befaamde Zilvermeer. Dit meer met een natuurlijk reinigingssysteem biedt allerlei soorten vermaak op, in, onder en naast het water. Verder ligt het vakantiepark op rijafstand van Antwerpen met zijn bruisende centrum en ook niet ver van attractiepark Bobbejaanland.

  • Het vakantiepark kent verschillende typen verblijfsaccommodaties en onderscheidt zich door een veelheid aan voorzieningen waaronder een binnenzwembad.

  • Vanuit EuroParcs Zilverstrand fiets of wandel je zo het natuurgebied De Lage Kempen in.

  • Het park ligt op vijf minuten rijafstand van de snelweg naar Antwerpen

Komende evenementen

Bezoek EuroParcs Zilverstrand tijdens het informatieweekend. Wij heten u van harte welkom!

EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water

Open dagen EuroParcs Zilverstrand

Zaterdag 16 t/m zondag 17 maart 2024 van 10:00 tot 17:00 uur
EuroParcs Zilverstrand
EuroParcs Restervallei couple on sofa reading brochures

Maak een bezichtigingsafspraak op het vakantiepark

Maak direct ter plaatse een bezichtigingsafspraak op een van onze vakantieparken en krijg een indruk van het park en de accommodatie.

Afspraak maken

Uitgelichte accommodaties

Faciliteiten op EuroParcs Zilverstrand

EuroParcs Zilverstrand - locatie en omgeving

EuroParcs Zilverstrand, nabij het Belgische Mol, is gelegen in één van de mooiste Belgische streken. Het natuurgebied De Lage Kempen kent loof- en naaldbos, heiden, vennen, meren, graslandschap en een rijk dierenleven. Daarbij profiteert u bij EuroParcs Zilverstrand van een natuurparel in de buurt: het prachtige Zilvermeer. In de directe omgeving van het Zilverstrand is ook van alles te beleven: er zijn diverse sport- en spelcourts ingericht en er zijn tevens klim- en survivaltrajecten.

Het vakantiepark bevindt zich bovendien niet ver van Antwerpen met zijn aansprekende winkelbestand en bruisende nachtleven. Nog dichterbij is het gemoedelijke Turnhout te vinden. Verder ligt Bobbejaanland, dat gekenmerkt wordt door meerdere achtbanen en waterattracties, op minder dan een half uur rijden. Een andere aanrader voor gezinnen met jonge kinderen is het Plopsa Indoor Hasselt. Dit pretpark vol vermaak is het onderkomen van Kabouter Plot en Piet Piraat.

Zilverstrand surroundings nature forest

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Zilverstrand

Bezoek een pretpark en ontdek de steden in de buurt