• EuroParcs Hoge Kempen holiday park in the nature

EuroParcs Hoge Kempen

Limburg (België)

EuroParcs Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen kenmerkt zich door de locatie. Door de uitgestrekte bossen, heide, vennen, meren en opvallende hoogteverschillen. Het vakantiepark heeft een onderscheidende, luxe uitstraling.

  • Dichtbij natuurgebied Hoge Kempen

  • Vlakbij Genk en Maastricht

  • Midden in het bos

Parkuitbreiding Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen wordt uitgebreid met meer vakantiehuizen van het type Lake House, geschikt voor maximaal zes personen.

Hoge Kempen overview Lake House

Faciliteiten op EuroParcs Hoge Kempen

Kijk uit naar lekker fietsen, minigolven of lekker plonzen in het buitenzwembad!

EuroParcs Hoge Kempen - locatie en omgeving

EuroParcs Hoge Kempen trekt vooral aan door de bijzondere natuur. Met de fiets door De Mechelse Heide, met een iconische houten brug van maar liefst 294 meter lang. Daarnaast is de Papendaalheide een prachtige plek waar ook volop waterrecreatie mogelijk is. Ook zijn er in de buurt fantastische vergezichten vanaf de heuvels of duintoppen te bewonderen.

Wat betreft stedelijk vermaak: Genk heeft alles op het gebied van winkelen en uitgaan. Daarnaast biedt de stad ook cultureel van alles, zoals Het Domein, openluchtmuseum en kasteel van Bokrijk. In Hasselt, op slechts twintig minuten met de auto vanaf het park, is ook een hoop te beleven. Kinderen kunnen zich vermaken bij Plopsa Indoor Hasselt, de overdekte speeltuin 't Speelboerderijtje in Leopoldsbrug en Bobbejaanland in Lichtaart.

Limburg BelgiumEuroParcs Hoge Kempen family

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Hoge Kempen

Ontdek de omliggende plaatsen en de natuur