• Beekbergen - Header image

EuroParcs Beekbergen

Gelderland (Nederland)

EuroParcs Beekbergen - vakantiepark dat staat voor liefde voor de Veluwe

Genieten van de alomvattendheid van het bos in de Veluwe, Nederlands grootste bosgebied. Genieten van de paarse kleuren als de heide in bloei staat in het natuurgebied Loenermark of De Zilvensche Heide die beide vlakbij EuroParcs Beekbergen liggen. Dit vakantiepark staat voor meer dan alleen natuurbeleving. Ook steden als Apeldoorn en Arhnem liggen niet ver van het vakantiepark. Een perfecte combinatie van stad en natuur.

  • Het vakantiepark herbergt zowel veel nieuwe vakantievilla’s als tiny houses.

  • De tiny houses onderscheiden zich doordat ze gasvrij zijn en een hottub hebben

  • EuroParcs Beekbergen heeft een binnenzwembad

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Faciliteiten op EuroParcs Beekbergen

Neem een duik in het binnenzwembad of huur een fiets

Meer over vakantiepark EuroParcs Beekbergen

Het gezellige familiepark ligt ingeklemd tussen Loenen en Beekbergen. Het vakantiepark wordt omringd door natuur met imposante bomen op en rondom het vakantiepark. Vanaf het vakantiepark loop je zo naar de Loenense Watervallen. Hier komt u helemaal tot rust.

Op het vakantiepark bevindt zich een binnenzwembad, voor de jongere kinderen is er een verwarmde kinderbad. Daarnaast is het op EuroParcs Beekbergen goed toeven in de sauna en het solarium. Ook vindt u hier een fitnessruimte, tennisbaan, tafeltennistafels, minigolfbaan en zijn er jeu-de-boulesbanen.

De kinderen kunnen hun energie bovendien kwijt in de speeltuin en daarbuiten nog op diverse speeltoestellen verspreid over het terrein. Een hoge mate van comfort wordt ook anderszins geregeld op EuroParcs Beekbergen. Zo hoeft u ook voor de boodschappen niet van het terrein af, want er is een minisupermarkt. Verder geldt, net zoals voor al onze vakantieparken, dat de internetverbinding uitstekend is en dat de mogelijkheid van het huren van fietsen bestaat.

EuroParcs Beekbergen family at the waterEuroParcs Beekbergen family biking woods

Wat te doen in de omgeving van Beekbergen, Gelderland?

Ontdek de Veluwe met vele wandel- en fietsroutes in de omgeving van het vakantiepark