• Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer

Gelderland (Nederland)

EuroParcs Veluwemeer - het beste van water en bos

Direct gelegen aan het Veluwemeer. En: slechts op vijf minuten gesitueerd van Nederlands grootste bosgebied, de Veluwe. EuroParcs Veluwemeer staat voor een brede vakantiebeleving, ook al omdat het Veluwemeer zich door de geringe diepgang leent voor allerlei vormen van watersport en –recreatie. Het zandstrand op het vakantiepark is een ideale relaxlocatie en uitvalsbasis voor een sprong in het water. Daarnaast is er een zeil- en surfschool op het park gevestigd die kinderen de beginselen van deze sporten bijbrengen.  Verder kunt u met een boot nabij uw vakantiewoning aanmeren, want het vakantiepark kent ook een jachthaven. Een andere vorm van waterplezier brengt het buitenzwembad op EuroParcs  Veluwemeer. Daarnaast zijn er diverse spel- en sportmogelijkheden op het park, zoals een voetbal- en pannacourt.

  • Gelegen aan het Veluwemeer

  • Vlakbij de Veluwe

  • Vlakbij het Dolfinarium

Faciliteiten op EuroParcs Veluwemeer

Watersporten, een boot huren of zwemmen in het buitenzwembad

EuroParcs Veluwemeer - locatie en omgeving

In de omgeving van EuroParcs Veluwemeer is van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het Dolfinarium of naar Walibi dat beide op minder dan een kwartier rijafstand ligt.

Voor families is een uitstapje naar Apenheul of Kinderpretpark Julianatoren ook niet ver weg. Beide ligt op ongeveer een half uur rijden. Dichtbij het park is nog meer vermaak te vinden: bezoek bijvoorbeeld Klimbos Ermelo.

Cultuur en winkels zijn ook volop te vinden in de omgeving van het vakantiepark. Denk aan vestingstad Elburg of het gemoedelijke Nunspeet.

Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet dat maar liefst 27 holes telt.

EuroParcs Veluwemeer family with grandparents in garden boat passes byDolfinarium harderwijk

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Veluwemeer

Ontdek de omgeving op de fiets of te voet!

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.