• EuroParcs Kaatsheuvel chalets

EuroParcs Kaatsheuvel

Noord-Brabant (Nederland)

Kaatsheuvel, 'recreatiehoofdstad' van Nederland

Je hebt vakantieparken en vakantieparken, maar slechts één verdient de titel ‘recreatiehoofdstad’: EuroParcs Kaatsheuvel. Omdat het direct naast Nederlands mooiste en bekendste attractiepark, De Efteling, is gelegen. Omdat het ook direct aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, befaamd om zijn bossen en zandverstuivingen, is gesitueerd.

  • Op steenworp afstand van De Efteling

  • Nabij Tilburg en Den Bosch

  • Vele faciliteiten op het park

Faciliteiten op EuroParcs Kaatsheuvel

Gezellig familiepark met binnen- en buitenzwembad

Niemand verveelt zich bij EuroParcs Kaatsheuvel

Bij EuroParcs Kaatsheuvel hoeft uw reisgezelschap zich nooit te vervelen: een buitenzwembad en een overdekt zwembad, sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat.

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Maar waar u ook voor kiest: u bent altijd verzekerd van de lach van uw kinderen, want ook in het zand en de bossen in dit nationaal park is het heerlijk spelen.

Er leven veel dieren in dit natuurgebied, maar wie er nog veel meer wil zien moet naar Safaripark De Beekse Bergen dat binnen een half uur rijden ligt: hier ziet u leeuwen, neushoorns, jachtluipaarden, olifanten, zebra’s en giraffen vrij rondlopen. Een aanrader is verder het kleinschalige dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Hier worden roofvogelshows gehouden en krijgt u, wanneer u dit zou willen, de kans een slang om uw nek te doen of een vogelspin in de hand te houden.

Tilburg ligt op een kleine twintig minuten rijden van het vakantiepark. Naast de stadsbrouwerij en het textielmuseum is Doloris’ Meta Maze een aanrader: hier moet u geblinddoekt door een doolhof vol met kunstwerken gaan. Hierbij moet u klimmen, klauteren en glijden om in een volgende ruimte te geraken. Verder biedt Tilburg veel shopfun en ook anderszins veel te zien zoals het voormalige paleis van koning Willem II.


EuroParcs Kaatsheuvel Loonse en Drunense DuinenEuroParcs Kaatsheuvel family walking

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Kaatsheuvel

Natuurlijk mag een bezoek aan de Efteling niet ontbreken

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.