• De Rijp - header

EuroParcs De Rijp

EuroParcs De Rijp is een attractie op zich dankzij de aanblik van het vakantiepark en het rijke faciliteitenniveau. Dit vakantiepark nabij De Rijp, dat in het verleden is verkozen tot mooiste dorp van de provincie Noord-Holland, herbergt veel vakantiewoningen die zijn opgetrokken in oud-Zaanse en oud-Waterlandse stijl.

  • Centraal gelegen in Noord-Holland

  • Vlakbij de Zaanse Schans

  • Nabij Zaandam en Alkmaar

Faciliteiten op EuroParcs De Rijp

EuroParcs De Rijp - locatie en omgeving

Een schilderij van de Hollandse Meesters. Dat gevoel roept EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk op wanneer u vanaf het vakantiepark over het Noord-Hollands kanaal of het natuurgebied De Eilandspolder uitkijkt.

Vanuit het park is het prachtig varen naar niet alleen de Eilandspolder, maar ook naar het Alkmaardermeer met het veeneiland De Woude als mogelijke pitstop. Of ontdek alle pittoreske dorpjes in de nabije omgeving op de fiets, zoals De Rijp en Middenbeemster.

Bezienswaardigheden zijn de kaasfabriek van Beemster kaas, de molens in de Schermer en de forten van De Stelling van Amsterdam. Wanneer u kiest voor Fort aan de Nekkerweg kunt u bovendien genieten van de grootse spa die er in gevestigd is.

Het vakantiepark is ideaal gelegen: Alkmaar met zijn kaasmarkt in de zomer ligt op slechts tien minuten rijden, de Zaanse Schans is op een kwartier rijden gelegen, net als de Noord-Hollandse duinen, bossen, stranden en Noordzee.

Verder bent u vanaf het park in iets meer dan tien minuten op de Koemarkt in Purmerend of op de 18-holes baan in dezelfde stad. Volendam, dat zowel historie als een bruisend uitgaansleven biedt, is op een half uur rijafstand gesitueerd.

EuroParcs De Rijp surroundings family sitting in boat summerEuroParcs De Rijp surroundings dutch city

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Rijp

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.