• De Woudhoeve - Header

EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve - Duinpark bij de Noord-Hollandse kust

Niet ver van de Noord-Hollandse duinen, het bos en het strand vindt u vakantiepark De Woudhoeve. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen door het prachtige duingebied, door het kunstdorp Bergen en het pittoreske Schoorl. Het uitgestrekt gebied en de vele bossen maken deze kuststrook uniek in Nederland.

  • Vakantiepark met diverse faciliteiten als buitenzwembad, recreatieplas, binnen- en buitenspeeltuin en sportveld

  • 5 kilometer vanaf het strand

  • Alkmaar, Schoorl en Bergen dichtbij

Faciliteiten op EuroParcs De Woudhoeve

Zwem in de recreatieplas of in ons buitenzwembad

EuroParcs De Woudhoeve - aan de Noord-Hollandse kust

Egmond zelf biedt zon, zee, strand en een mooie boulevard met diverse horeca. Ooit was Egmond een klein vissersdorpje aan de Noord-Hollandse kust, tegenwoordig is het uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen van Nederland. Egmond is dé plek om uit te waaien.

Andere tips in de omgeving zijn het fraaie Bergen en het gezellige Schoorl met zijn Klimduin waar jong en oud vanaf kan rollebollen. Op het vakantiepark draait alles om waterpret. Vakantiepark EuroParcs De Woudhoeve heeft een verwarmd buitenzwembad en een recreatieplas. Het park verhuurt hier sups.

Behalve plezier in zout water kunnen vakantiegangers ook vlakbij het park ontspannen in zoet water van het Alkmaardermeer. Dit is ideaal water om te zeilen of om over te steken naar het eiland De Woude waar verse paling gegeten kan worden.

De diversiteit van de omgeving, denk ook aan de Schermer molens, de monumentale Broeker veiling in Broek op Langedijk en fraaie dorpen als De Rijp en Groet, zorgt ervoor dat u ogen en oren tekort komt. Dat is gelijk ook het investeerdersperspectief.

Als het gaat om familie-uitjes zijn het Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn, Speelderij De Batavier in Alkmaar, Zee Aquarium Bergen aan Zee en speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee de voornaamste blikvangers.

EuroParcs De Woudhoeve surroundings beachEuroParcs De Woudhoeve surroundings family in the city

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Woudhoeve

Geniet van het strand, de duinen en het bos

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.