• EuroParcs IJsselmeer - Header

EuroParcs IJsselmeer

Noord-Holland (Nederland)

Wilt u informatie over EuroParcs IJsselmeer?

Meer weten over wat EuroParcs IJsselmeer te bieden heeft? Maak dan een afspraak op het vakantiepark met een van onze adviseurs.

Afspraak maken

Bungalowpark op absolute Noord-Hollandse toplocatie

EuroParcs IJsselmeer biedt het beste wat Noord-Holland te bieden heeft. Dit vakantiepark is direct gesitueerd aan het IJsselmeer en het monumentale stadje Medemblik. Medemblik geldt als toonaangevend in de Nederlandse waterrecreatie en watersport en daar sluit het park op aan: de verblijfsaccommodaties hebben elk in de achtertuin een aanlegsteiger aan bevaarbaar water.

  • Ideale plek voor watersportliefhebbers en vissers

  • Eigen aanlegsteiger bij elke vakantiewoning

  • Verwarmd binnenzwembad met glijbaan

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Bekijk nu ons aanbod

Uitgelichte accommodaties

Faciliteiten op EuroParcs IJsselmeer

Zwemmen bij het zandstrand tegenover het park of in het binnenzwembad

EuroParcs IJsselmeer, locatie en omgeving

Vanuit de tuin kijkt u zo uit over het kabbelende water. Alles hier op EuroParcs IJsselmeer in Medemblik staat in het teken van water en spetterende activiteiten. Vakantiepark EuroParcs IJsselmeer is gelegen vlakbij het internationale zeilwedstrijdcentrum, het Regatta centrum. Daarnaast kunt u in de haven van Medemblik regelmatig de bruine vloot bewonderen. Of het nu gaat om zwem- of bootwedstrijden: deze stad met zijn fraaie zeventiende-eeuwse centrum is meestal start- en/of finishplaats.

Medemblik toont overigens ook een andere kant van het water. Naast EuroParcs IJsselmeer ligt het Nederlands Stoommachinemuseum. Hier kunt u nog een stoomgemaal in werking zien. Net zo bijzonder is de museumstroomtrein die rijdt tussen Medemblik en Hoorn. In Medemblik vindt u nog een authentieke oud-Hollandse sfeer en is de Gouden Eeuw goed terug te zien in de prachtige gevels en panden.

Op het vakantiepark is het mogelijk om een motorboot, supboard of sloep te huren. Daarnaast is er een verwarmd binnenzwembad met glijbaan, tennisbanen, sportveldje en Brasserie. Iets buiten het vakantiepark ligt Golfbaan de Vlietlanden. Alle vakantiehuizen op EuroParcs IJsselmeer zijn gebouwd op eilandjes. Alle woningen liggen dus aan het water!

IJsselmeer - watervilla

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs IJsselmeer

Ga het water op, bezoek het Stoommachinemuseum of loop door de smalle straatjes van Medemblik