• Koningshof - Header

EuroParcs Koningshof

EuroParcs Koningshof, gelegen aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen

Dit is dé plek voor rustzoekers, water- en natuurliefhebbers. Vakantiepark EuroParcs Koningshof ligt in het pittoreske dorpje Schoorl en aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen. De vakantiehuizen op het park hebben een oud-Hollandse uitstraling en zijn omringd door groene lanen. Het park wordt omringd door prachtige bomen, is slechts 7 kilometer verwijderd van het strand en het ligt op loopafstand van het centrum van Schoorl. 

  • Voel meteen de Hollandse sfeer

  • Vakantiehuizen met wellness

  • Dichtbij natuurgebieden en het strand

Faciliteiten op EuroParcs Koningshof

Huur een fiets en verken de omgeving van Schoorl

Een plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers

EuroParcs Koningshof ligt midden in één van de mooiste kustgebieden van Nederland: de Schoorlse Duinen. Dwaal over de uitgestrekte paarse heidevelden, door de ruige bossen en over de stuifduinen. Op sommige plekken zijn de duinen 5 km breed en bereiken ze een hoogte van 54 meter.

In de duinen is ook een MTB-route uitgezet én je vindt er meer dan 60 kilometer aan gemarkeerde wandelroutes. Hier raakt u dus niet snel uitgewandeld! Een populaire fietsroute is de Brede Duinenroute (45 km) die u meeneemt langs de meeste zandduinen en het dorp.  EuroParcs Koningshof is een heerlijke plek om uit te waaien en tot rust te komen.

Het park heeft een Oudhollandse uitstraling met lange groene lanen en luxe vakantiewoningen. EuroParcs Koningshof is dé perfecte uitvalsbasis als u houdt van rust, natuur en ontspanning.

De vakantiehuizen op EuroParcs Koningshof zijn allemaal hetzelfde gebouwd en even groot. Sommige vakantiehuizen hebben wellness, met een sauna of met sauna en jacuzzi in de tuin. De vakantiehuizen zijn voor 4 of 6 personen.

EuroParcs Koningshof family at the beach looking outEuroParcs Koningshof family in Alkmaar

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Koningshof

Rennen van de klimduin, wandelen in de Schoorlse Duinen of mountainbiken door het Nationaal Park