• Poort van Amsterdam apartments

EuroParcs Poort van Amsterdam

Vakantiepark dichtbij Amsterdam aan groot water

Vlakbij Amsterdam en toch midden in de natuur, direct aan ‘groot water’. EuroParcs Poort van Amsterdam is uniek gelegen en trekt daardoor zowel toeristen als zakenmensen uit binnen- en buitenland. De uitstraling van dit vakantiepark is ook zeer hoogwaardig: het is opgetrokken in oud-Amsterdamse en oud-Waterlandse stijl hetgeen betekent dat u er bouwstijlen herkent die u in Amsterdam en andere toeristische plaatsen, zoals Marken en Volendam, terugziet.

  • Vlakbij Amsterdam

  • Aan het Markermeer

  • Waterlandse vakantiewoningen

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam

Zeilen of suppen op het water of ontdek de omgeving met de fiets

Vakantiepark met eigen jachthaven

Een andere trekpleister is de jachthaven met 250 ligplaatsen bij het café-restaurant. Zodoende kunt u met een boot aanmeren op het vakantiepark, er heerlijk eten en drinken en wanneer u het tijd vindt weer het Markermeer op varen.

EuroParcs Poort van Amsterdam heeft verder een binnenzwembad, een zandstrand, een buitenspeelterrein voor de kinderen, een indoor speelparadijs en een eigen supermarkt voor wie in de vakantiewoning wil klaarmaken. Ook kent het park een grote sauna en andere wellnessfaciliteiten.

EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam is het antwoord voor zij die alleen de voordelen van de drukke hoofdstad willen, zoals een rondvaarttocht overdag of een bezoek aan Nemo Science Museum. Het centrum van Amsterdam ligt namelijk op slechts een kwartier rijafstand. Tegelijkertijd kunnen vakantiegasten in een rustiger omgeving verblijven waar de kinderen ook veilig kunnen spelen.

EuroParcs Poort van Amsterdam biedt die mogelijkheid en dat niet alleen: het is tevens de ideale uitvalsbasis. Zo kijkt u vanaf het park uit op Marken, met zijn historische paalwoningen en prachtige haven. Of bezoek het bruisende centrum van Volendam waar u nog mensen in klederdracht aantreft. Verder wordt zowel in Volendam als op Marken regelmatig markten gehouden waar oud-Hollandse ambachten, zoals touw of klompen maken, worden getoond

Ook de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn liggen op korte afstand met elk hun eigen bijzondere architectuur en dynamiek. Daarnaast bent u ook binnen driekwartier in Enkhuizen en Medemblik, twee steden met een fraai centrum en een dito haven.

Poort van Amsterdam droneEuroParcs Poort van Amsterdam sailing

Wat te doen in de omgeving van Uitdam, Noord-Holland

Een dagje uit naar Marken, Volendam of de Zaanse Schans!

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.