• Reestervallei Header Image

EuroParcs Reestervallei

EuroParcs Reestervallei - omgeving

Naaldbos. Loofbos. Rietlandschappen. Beken. Meren. Vakantiepark EuroParcs Reestervallei biedt u een venster hoe Nederland ooit was. In deze omgeving, met de veelzijdige natuur, ligt de oorsprong van de Nederlanders: u kunt op korte afstand van het park de hunebedden van Havelte bekijken. De mooie omgeving en de kleinschaligheid van vakantiepark maakt EuroParcs Reestervallei tot een familiepark bij uitstek. 

  • Dichtbij zandstrand met speelvijver De Zwarte Dennen

  • Vakantiepark middenin de bossen

  • Diverse accommodatiesoorten

Faciliteiten op EuroParcs Reestervallei

Ga fietsen, minigolfen of zwemmen in het buitenzwembad

EuroParcs Reestervallei - kleinschalig vakantiepark in de natuur

De ligging van EuroParcs Reestervallei is uniek. Het vakantiepark ligt namelijk op de grens tussen de provincies Drenthe en Overijssel. Het verklaart tevens de bijzondere combinatie van naaldbossen en veenlandschap.

Ook bent u binnen twintig minuten met de auto in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe. Daarnaast zijn er in de omgeving vele pittoreske dorpen te vinden waar u heerlijk kunt eten.

Verder is een bezoek aan het sfeervolle Meppel of Giethoorn, het Venetië van het Noorden, een mooi dagje uit voor het hele gezin. Voor de kinderen is attractiepark Slagharen een echte aanrader.

Het vakantiepark is dan niet groot, het heeft wel een aantal faciliteiten. U kunt zich vermaken in het buitenzwembad, bij de visvijver en op de midgetgolfbaan.

Tevens is er een snackbar op het vakantiepark en ligt op drie kilometer afstand de speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats. U hoeft daarvoor niet de auto te gebruiken, u kunt op het park fietsen of E-choppers huren.

Reestervallei De Zwarte Dennen EuroParcs Reestervallei old couple walking discovering surroundings

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Reestervallei

Cultuur ontdekken in idyllische dorpen en bij de hunebedden

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.