• Bad Meersee chalet

EuroParcs Bad Meersee

Zeeuws genieten op EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs Bad Meersee ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en op enkele minuten rijden van de bekende badplaats Cadzand. Verder bent u in iets meer dan tien minuten in het vestingstadje Sluis en in een half uur in Terneuzen. De ligging van EuroParcs Bad Meersee is bijzonder doordat het niet alleen vlakbij zee, maar ook vlakbij België is gelegen. 

  • Nabij Cadzand-Bad

  • Mooie stranden in de omgeving

  • Vlakbij Knokke en Brugge

Faciliteiten nabij EuroParcs Bad Meersee

Geniet in het zwembad, ga bowlen of ontdek de omgeving met de fiets

Het vakantiepark

Prachtige vergezichten. Een oer-Nederlands getijdesysteem met bijzondere natuur tot gevolg. En tegelijkertijd de prikkeling van een ‘andere’ cultuur op korte afstand. Vanaf EuroParcs Bad Meersee bent u in binnen een half uur in de bekende Belgische kustplaats Knokke en in een half uur in Brugge, waarvan de binnenstad op de beschermde Unesco Werelderfgoedlijst staat. Meer nog: Brugge wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld.

EuroParcs Bad Meersee biedt echter in de eerste plaats de zon-, strand- en zeebeleving waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Het vakantiepark ligt in Nieuwvliet, nabij het strand en nabij het bekendere kustdorp Cadzand.

De vakantiewoningen op EuroParcs Bad Meersee ademen ook in alles het vrijheidsgevoel uit dat de zee symboliseert: luchtig en tegelijkertijd luxueus, een grote lichtinval maar tegelijkertijd veel en privacy en uiteraard is elke vakantiewoning gelegen op een ruim kavel zodat u elke ochtend met een kopje koffie in de hand het prachtige vlakke landschap kunt aanschouwen.

Bad Meersee cyclingBad Meersee yacht harbour

Wat te doen in de omgeving van Nieuwvliet, Zeeland

Ontdek de Zeeuwse kust