• Schoneveld chalet

EuroParcs Schoneveld

Zeeland (Nederland)

Vakantiepark aan de Westerschelde

Een weids uitzicht, over land en zee. EuroParcs Schoneveld staat voor ruimte in de breedste zin van het woord. Waarbij natuurgebieden, uiterwaarden en strand zich afwisselen en er altijd dat panoramabeeld is over het grote water, want EuroParcs Schoneveld ligt aan de monding van de Westerschelde. De unieke omgeving inspireert elke dag weer, zowel bij investeerders als vakantievierders.

  • EuroParcs Schoneveld kent een rijk voorzieningenniveau, waaronder een binnenzwembad.

  • Het vakantiepark ligt nabij een zeer breed strand van vier kilometer lengte.

  • Het park is gelegen bij Breskens waardoor het eenvoudig is om per boot van Zeeuws-Vlaanderen naar Zeeland te varen. Ook kunt u eenvoudig doorsteken naar België, de grens ligt op slechts twintig minuten rijafstand.

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Faciliteiten op EuroParcs Schoneveld

Zwemmen of bowlen, wat gaat u doen vandaag?

Zien en doen

EuroParcs Schoneveld biedt meer dan alleen strand- en zwemplezier. Wandelen door de Verdonken Zwarte Polder inspireert door de bijzondere aanblik van het slikken- en schorrengebied met een open verbinding naar zee.

Daarnaast kunt u met EuroParcs Schoneveld als uitvalsbasis fraaie wandelingen en fietstochten maken door natuurgebieden als het Bos van Erasmus en De Blikken. Dit laatste gebied is een weilanden- en krekenomgeving waar veel weidevogels broeden en rusten. 

De bijzondere strand- en natuurbeleving kunt u combineren met een bezoek aan de oudste gietijzeren vuurtoren van Nederland in Breskens. Of met een middagje uit in het sfeervolle centrum van Sluis.

Verder is een bezoek aan Brugge, op veertig minuten rijden vanaf het vakantiepark, eigenlijk een must. Wie door het centrum loopt van deze stad waant zich in de Middeleeuwen, tegelijkertijd heeft Brugge veel restaurants waar de moderne Belgische gastronomie u verrast, verwondert en verwent.

EuroParcs Schoneveld couple bikingSchoneveld - beach

Wat is er te doen in de omgeving van Breskens, Zeeland?

Je loopt de duinen over en je staat aan het strand