• Noordwijkse Duinen chalets

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Topbeleving aan de kust van de Noordzee

Vakantie en water, het is een zeer geliefde combinatie. Dat geeft dan ook direct de investeringskansen van EuroParcs Noordwijkse Duinen weer. Dit vakantiepark ligt op korte afstand van het strand en ook nog eens in Noordwijk dat door de ligging tussen Amsterdam enerzijds en Den Haag en Rotterdam anderzijds een begrip is bij de binnenlandse en buitenlandse toerist.

Faciliteiten op EuroParcs Noordwijkse Duinen

Dit vuurwerkvrije park heeft een mooi buitenzwembad

Op EuroParcs Noordwijkse Duinen staat uw investering als een huis

Het dorp Noordwijk staat met zijn prachtige brede strand, sfeervolle horeca, winkelbestand en andere voorzieningen voor dé Nederlandse kustvakantie bij uitstek.  EuroParcs Noordwijkse Duinen past naadloos in dit beeld, met zijn oer-Nederlandse uitstraling en zijn aansprekende faciliteiten.

  • EuroParcs Noordwijkse Duinen ligt op slechts drie kilometer van het strand

  • Het vakantiepark kent verschillende vakantiewoningen en beschikt over een sportveld, pannaveld, speeltuin, en tafeltennistafels

  • Het park is een ideale uitvalsbasis: het ligt binnen een half uur van Den Haag, op een half uur van Amsterdam en op veertig minuten van Rotterdam. Verder is Delft, Haarlem en Gouda met hun prachtige historische centrum op dertig minuten rijafstand gesitueerd en Leiden slechts op een kwartier.

  • De omgeving biedt ontzettend veel ontspanningsmogelijkheden, voor de familie als geheel, op cultureel-historisch gebied, qua winkelfun en als het gaat om natuur en dierenleven.

EuroParcs Noordwijkse Duinen biedt meer dan alleen een strand-, zon- en zeevakantie! Attractiepark Duinrell, befaamd om onder meer zijn binnenzwembad met supersnelle glijbanen, is met de auto slechts een kwartier rijden.  Madurodam ligt op twintig minuten rijden, net als het Linnaeushof, met 350 speeltoestellen en attracties Europa’s grootste speeltuin.

Verder ben je in een half uur in attractiepark Drievliet. Nog veel dichterbij, op slechts tien minuten rijden, is de overdekte speeltuin KidsZoo gesitueerd. Een andere aanrader in Noordwijk zelf is de Space Expo dat jong en ouder verrast en verwondert.

De veelheid aan vermaak voor de  familie als geheel en de kinderen in het bijzonder maken een vakantie op EuroParcs Noordwijkse Duinen altijd een succes voor het gezin, wat voor weer het ook is.

Investeren in een vakantiewoning op dit vakantiepark is echter verankerd in meer zekerheden. Zoals in De Keukenhof, op slechts twaalf kilometer afstand gelegen, wat maakt dat EuroParcs Noordwijkse Duinen ook in het voorseizoen een populaire verblijfslocatie is.

Andere blikvangers op maximaal een half uur rijafstand zijn de Hortus Botanicus in Leiden (de oudste botanische tuin van West-Europa en één van de oudste tuinen ter wereld), de Kagerplassen, het Archeon (waar je terugkeert in de tijd van de prehistorische mens), het Corpus (interactief museum over het menselijk lichaam) en de Avifauna (het eerste en tevens een van de bekendste vogelparken ter wereld).

EuroParcs Noordwijkse Duinen couple going to the beach surroundingsNoordwijkse Duinen biking

Wat is er te doen in de omgeving van Noordwijk, Zuid-Holland

De zee en het strand liggen om de hoek

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.