• Parc du Soleil - Header - Drone

EuroParcs Parc du Soleil

EuroParcs Parc du Soleil, de perfecte plek voor strandliefhebbers

Vakantiepark EuroParcs Parc du Soleil ligt in Noordwijk, aan de Nederlandse kust. Voor vakantiegangers en strandliefhebbers is het hier goed toeven. Het vakantiepark ligt een kwartier fietsen van de duinen en het strand. De gezellige boulevard van Noordwijk met zijn vele restaurants en strandpaviljoens zorgt voor het ultieme vakantiegevoel in de badplaats. Het vakantiepark heeft daarnaast nog verschillende faciliteiten voor jong en oud.

  • Aan de kust van Zuid-Holland

  • Vlakbij de duinen en het strand

  • Gelegen in de bollenstreek, met de bloemencorso en de Keukenhof

Faciliteiten op EuroParcs Parc du Soleil

Ontdek ons binnenzwembad of restaurant met indoor speeltuin

Meer over EuroParcs Parc du Soleil

EuroParcs Parc du Soleil is een vakantiepark gelegen in de bollenstreek en aan de Zuid-Hollandse kust. Wie van het strandleven houdt, zit in een vakantiehuis op EuroParcs Parc du Soleil helemaal goed!

Het vakantiepark is echt voor families. Zo is er een binnenzwembad met peuterbad, een (binnen) speeltuin of huur een fiets om dit prachtig stukje Nederland te verkennen.

Tussen eind maart en eind mei staan de bollenvelden rondom het vakantiepark en in de omgeving volop in bloei. Op een kwartier rijden vind je de kleurige bloemenvelden van Lisse of de Keukenhof, maar ook recht tegenover het park ligt een uitgestrekt tulpenveld.

In een half uur sta je in het historische centrum van Haarlem waar het barst van de culturele bezienswaardigheden zoals het Frans Hals Museum en het Teylers Museum.

Andere steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn ook goed bereikbaar vanaf het park. Voor jonge onderzoekers is het Corpus in Oegstgeest een aanrader. Kortom: EuroParcs Parc du Soleil in de Zuid-Hollandse duinen is de ideale combinatie van strand en cultuur!

EuroParcs Parc du Soleil surroundings family at the beachEuroParcs Parc du Soleil playground

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Parc du Soleil

Gelegen in de Bollenstreek en aan de kust, er is hier genoeg te beleven