• Poort van zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland

Zuid-Holland (Nederland)

EuroParcs Poort van Zeeland - het beste van twee werelden

EuroParcs Poort van Zeeland, gelegen op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, biedt het beste van twee werelden. Enerzijds is er het stedelijke Zuid-Holland, met het moderne Rotterdam met zijn haven, Maasvlakte,  Markthal en winkels. Anderzijds is er het landelijke Zeeland met zijn stranden, Deltawerken en zeehondentochten over de Oosterschelde. Het vakantiepark ligt zelf aan het Haringvliet, geschikt om zowel te zwemmen als per boot te verkennen.

Daarnaast herbergt het vakantiepark een groot buitenspeelterrein en een ronduit groots indoorspeelparadijs: de Adventuredome. Deze biedt voor ieder wat wils, zoals ‘glow in the dark minigolf’, een escape room en een lasergameruimte. U kunt, om na te genieten, kiezen uit een restaurant bij het Adventuredome of het sfeervolle pannenkoekenschip.

  • Nabij de Zeeuwse stranden

  • Groot indoor speelparadijs

  • Vlakbij Rotterdam

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Faciliteiten op EuroParcs Poort van Zeeland

Huur een fiets, maak een boottochtje en geniet op het strand

EuroParcs Poort van Zeeland - locatie en omgeving

EuroParcs Poort van Zeeland is gelegen bij Hellevoetsluis wat eeuwenlang de marinehaven van eerst de Republiek der Zeven Provinciën en later het Koninkrijk der Nederlanden was. Die rijke historie is af te lezen aan gebouwen als het Tromphuys, de Affuitenloods, het Kruythuys en het Ruyterhuys, vernoemd naar Michiel de Ruyter.

In de omgeving is bovendien veel geïnvesteerd om het strandgevoel  te optimaliseren: er is een boulevard, een aanlegsteiger, bredere stranden en meer horeca gekomen. Ook is er een zeilschool en verrijzen er steeds meer attracties in en om het water voor jong en ouder. De directe omgeving van het vakantiepark kent naast dit alles ook nog een natuurgebied, Het Quakjeswater, dat de soortenrijkste is van heel West-Europa.

Verder liggen de Zeeuwse stranden binnen een half uur rijafstand en bent u slechts in een kwartier in het mondaine Rotterdam met zijn bruisende havens en hippe centrum.


EuroParcs Poort van Zeeland Surroundings SeaBeach - Poort van Zeeland

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Poort van Zeeland

Relax op het strand van Rockanje