• Ossiacher See aerial view of park

EuroParcs Ossiacher See

USP icon
Vakantieverblijf met uitzicht
Geniet van het panoramische uitzicht op de Ossiacher See vanaf uw terras
USP icon
Vakantiepark midden in de natuur
Geniet het hele jaar door van de bergen, het bos en het water

EuroParcs Ossiacher See is een water- en een skiparadijs  

Direct aan de Ossiacher See, bij het stadje Ossiach, gaat EuroParcs een tweede vakantiepark in Oostenrijks Karinthië realiseren: EuroParcs Ossiacher See. En omdat het park terrasvormig gebouwd gaat worden, heeft u overal op het park een panoramaview over het water. In de winter kunt u in de omgeving van het park skiën.

  • Aantrekkelijke vanafprijs

  • Wandel- en fietsparadijs

  • Nabij de skipisten van Gerlitzen

Nieuwbouwproject EuroParcs Ossiacher See

Dit vakantiepark ligt direct aan het gelijknamige meer in Karinthië, Oostenrijk. Er worden hier 74 vakantiewoningen gebouwd in de vorm van vier verschillende accommodatietypes geschikt voor twee tot zes personen.

EuroParcs Ossiacher See rendering holiday park summer

Faciliteiten op EuroParcs Ossiacher See

Genieten in het restaurant of aan het strandje op het vakantiepark

Zien en doen

Er zijn hier allerlei watersporten mogelijk, waarbij vooral surfen erg populair is. Ook kunt u in de omgeving allerlei sporten beoefenen. Zo treft u er allerlei fietspaden, waaronder een fietspad van 27 kilometer rondom het meer. Direct achter het park starten bovendien diverse uitdagende mountainbikeroutes. De schilderachtige omgeving leent zich ook voor prachtige wandeltochten, langs de oevers van het meer of in de bergen vanwaar u vanuit het park ook op uitkijkt.

Maar: de regio rondom het vakantiepark is ook in de koude maand geliefd, want in het nabijgelegen Gerlitzen kunt u skiën: er zijn 45 kilometer aan skipistes, ontsloten door tien skipistes. In totaal is er 15 kilometer aan skiroutes in verschillende moeilijkheidsgraden.

In Ossiach zelf is een zomerrodelbaan van 760 meter lengte en u kunt vanaf het nabij gelegen Gerlitzen gaan paragliden. Qua korte wandeltochten in de directe omgeving is een tocht rondom het Middeleeuwse Landskron kasteel bij Villach een aanrader. Het kasteel is verder met de auto bereikbaar.  Voor wie klimmersbenen heeft, zijn de Finsterbach watervallen een ‘must do’. Panoramische uitzichten vanaf verschillende hoogtes en mooie watervallen wisselen elkaar af tijdens de klim. Natuurpark Dobratsch is echter qua wandelplezier de hoogmis. Dit natuurpark met de 2166 meter bergpiek waarnaar het park genoemd is, is een verwennerij voor de ogen.

EuroParcs Ossiacher See Drone Green Water Mountains CampingEuroParcs Ossiacher See beach water lake view

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Ossiacher See

Maak een wandel- of fietstocht door de bergen of bezoek Klagenfurt